Wil jij het seksueel misbruik uit je
verleden achter je laten?

Wil je graag een ongecompliceerd leven leiden, zonder de  invloed van het seksueel misbruik uit je jeugd?

Dat wilde ik ook.  

Ik worstelde met het seksueel misbruik uit mijn jeugd. Ik kon de juiste hulp niet vinden en ik vroeg me af of het wel mogelijk was om er nog wat aan te doen. 

Gelukkig kwam ik een opleider/therapeut tegen die een unieke methodiek ontwikkeld heeft, speciaal voor mensen die als kind seksueel misbruikt zijn. Het was op persoonlijk en professioneel vlak precies wat ik zocht. 

Als traumaseksuoloog en ervaringsdeskundige weet ik nu wat de schade van seksueel misbruik is en hoe je de schade kunt helen. Ik help jou om het seksueel misbruik achter je te laten en het leven te gaan leiden dat jij wil. 

 

Ik wist eerst niet of het wel zin zou hebben om me weer bezig te houden met mijn misbruikverleden. Dat had ik al eerder gedaan en het had me niet echt wat opgeleverd. Toch ben ik blij dat ik het gedaan heb. Deze werkwijze is echt anders. Nu snap ik mezelf veel beter en ik ga vooruit.  

Lisette

over mij

Toen ik met de methodiek van traumaseksualiteit van opleider/therapeut Peter John Schouten in aanraking kwam, vielen er heel veel puzzelstukjes op hun plek.

Het overheersende gevoel was:

Wow, nu snap ik eindelijk hoe mijn leven in elkaar zit. En… Waarom wist ik dit niet eerder?

Ik worstelde al een tijd met het seksueel misbruik uit mijn jeugd en ik kon geen goede hulp vinden. En nu ik me in de theorie van traumaseksualiteit verdiepte, was het alsof ik het verhaal van mijn eigen leven zag. Het was zo herkenbaar. Ik voelde meteen “dit klopt”.

En in de praktijk bleek de methodiek net zo kloppend te zijn. Toen wist ik. Dit is uniek. Dit werkt. Dit moet de wereld in.  

En nu?

Nu ben ik zelf opgeleid door Peter John Schouten tot psychodramatherapeut en traumaseksuoloog. Ik heb het verwerkingsproces stap voor stap doorlopen. Dat was niet altijd makkelijk. Toch was elke stap, een stap dichter bij mezelf, naar meer vrijheid en geluk. 

Ik heb mezelf en mijn leven teruggevonden. Dat gun ik jou ook!

Omdat ik zelf jaren heb gezocht naar iemand die me kon helpen om daadwerkelijk iets aan het seksueel misbruik te doen, wil ik je tijd niet verdoen met een benadering die geen

verandering te weeg brengt. De methode waar ik mee werk is onderbouwd met 30 jaar empirisch onderzoek. Er zijn al 1000+ mensen die er baat bij hebben gehad. Ik heb gezien en ervaren dat het werkt.  

Omdat ik zelf jaren heb gezocht naar iemand die me kon helpen om daadwerkelijk iets aan het seksueel misbruik te doen, wil ik je tijd niet verdoen met een benadering die geen verandering te weeg brengt.

De methode waar ik mee werk is onderbouwd met 30 jaar empirisch onderzoek. Er zijn al 1000+ mensen die er baat bij hebben gehad. Ik heb gezien en ervaren dat het werkt.  

Een wandeling op de zandverstuiving in Kootwijk

Rummycub spelen met mijn zoons 

Tony Chocolony chocola met hazelnoten

Sneeuwklokjes

Zoethoutthee drinken met een goede vriendin 

Een wandeling op de zandverstuiving in Kootwijk

Rummycub spelen met mijn zoons 

Tony Chocolony chocola met hazelnoten

Sneeuwklokjes

Zoethoutthee drinken met een goede vriendin 

Karen Koole

contact@karenkoole.nl

0642150399

Praktijkadres

Keizersstraat 1

1011 GD Amsterdam 

Aangesloten bij beroepsvereniging VMP   VMP

KvK nummer 75055716

 

Copyright Karen Koole | alle rechten voorbehouden