tARIEVEN

Vrijblijvend oriënterend gesprek
Het is mogelijk een kosteloos telefonisch gesprek van 20 à 30 minuten met mij in te plannen. In dit gesprek geef ik je waardevolle inzichten over het helen van seksueel misbruik en (als je dat met mij wilt delen) over jouw persoonlijke situatie. Ook kan je mij in dit gesprek vragen stellen.

Intake
Het doel van een intake is om een goed beeld te krijgen van je klacht of vraag.  We kijken naar de doelen die je wilt bereiken en maken een plan dat voor jou het meeste resultaat oplevert in jouw proces.  

De intake duurt 60 minuten. De kosten bedragen € 80,-.

Individuele sessie
Ik neem ruim de tijd voor een sessie, zodat je optimaal resultaat kunt behalen. Een sessie duurt 90 minuten. De kosten bedragen € 115,-.

In geval van uitloop na 90 minuten zijn de bijkomende kosten
€ 20,00 per 15 minuten. Uitloop gaat altijd in overleg.

Verwerkingsgroep
795,- per persoon voor 6 dagen van 10:00 tot 16:00 (6-8 personen).

Annuleren
Een afspraak kan tot 24 uur van te voren geannuleerd worden. Als je later annuleert zal het volledige sessiebedrag in rekening worden gebracht.

Vergoeding
Steeds minder verzekeringen vergoeden behandelingen. Daarbij zijn de eisen van aangesloten verenigingen zodanig geformuleerd dat die mij niet de ruimte laten om de kwaliteit te bieden die ik als therapeut belangrijk vind.

Ik heb ervoor gekozen om vol overgave te werken, zonder beperkingen, zodat ik in dienst van en tot volle tevredenheid van mijn cliënten kan zijn. Het gevolg is dat de sessies niet vergoedt worden. Mijn cliënten investeren in zichzelf!